[smartslider3 slider=3]

100% Top Kwaliteit

Wij garanderen de beste kwaliteit, omdat al onze grondstoffen biologisch zijn en handmatig worden verwerkt. Onze cosmetische producten zijn gecertificeerd door Dermatest.

Optimaal Klimaat

Onze Aloë Vera Barbadensis planten profiteren van het typische klimaat van het eiland Mallorca. Tests hebben aangetoond dat dit klimaat optimaal is voor de ontwikkeling van de plant.

Aloë Vera Teelt

De Aloë Vera plant heeft ongeveer 2000 uren zonneschijn per jaar nodig om zijn werkzame stoffen te ontwikkelen. De geoogste bladeren worden op dezelfde dag verwerkt zodat de werkzame stoffen zoveel mogelijk behouden blijven.

ALOË VERA FARM

Het verse sap van Aloë Vera is uitsluitend gewonnen uit het vruchtvlees van onze biologisch geteelde planten. Na elke oogst vragen wij een analyse certificaat aan.

Een geschenk van de natuur!

100% Aloë Vera Juice (sap)
99,8% aloëvera en 0,2% citroenzuur
# SUIKER VRIJ # LACTOSE VRIJ # GLUTENVRIJ # DIERPROEFVRIJ

De aloëvera juice van NATUURLIJK FIJNER is zeer hoog van kwaliteit.
*De bodem is erg vruchtbaar *De planten worden pas gebruikt als ze minimaal 5 jaar oud zijn, daardoor hebben ze ca 14.000 zonuren gehad voordat ze geoogst worden.
* Zo min mogelijk bewateren * De geoogste bladeren worden op dezelfde dag verwerkt * U betaald de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit!

  • Weerstand verhogend.
  • Positieve werking op het functioneren van je darmen.
  • Ingenomen voedingsstoffen worden sneller opgenomen in de bloedbaan.
  • Betere balans in je lichaam, met name de darmflora. In je darmflora is een correcte balans tussen bacteriën en gisten van groot belang.
  • Bevat noodzakelijk voedingsstoffen als voeding voor je basiscellen.
  • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine.
  • Bron van mineralen zoals natrium, calcium, kalium, ijzer, chroom, magnesium, koper, zink en mangaan. De plant onttrekt deze mineralen uit de rijke bodem, slaat het op in de gel.
  • Goede bron van vitaminen zoals vitamine C en vitamine A. Ook een achttal vitaminen uit de B-groep, waaronder de zeldzame vitamine B12, zijn in de gel aanwezig.
  • Het geeft je de mogelijkheid om je complete enzymsysteem optimaal te laten functioneren dit dankzij de hoge aantal aminozuren die in de gel aanwezig zijn.
[smartslider3 slider=4]
[smartslider3 slider=5]